B2B

O nama - LINKOM GROUP

O nama

Firma Linkom je počela sa radom 2000. godine i bavila se distribucijom kablova za PC sa sedištem u Kruševcu. Godinu dana kasnije otvorena je i maloprodaja računara i računarskih komponenti takođe u Kruševcu. Glavne karakteristike našeg poslovanja su kvalitet usluge, ljubaznost, tačnost, poštovanje garantnih rokova, praćenje svetskih trendova u IT svetu su doprineli da firma napreduje.

2003. godine firma Linkom je zahvaljujući dobroj saradnji sa vodećom IT firmom ComTrade postala prvi ComTrade shop i uz konstantan uspon i rast postala je liderska kompjuterska firma u Kruševcu. Iste godine otvorili smo veleprodaju u Beogradu koja se bavi uvozom i distribucijom kablova i periferije. Vrlo brzo smo postali prepoznatljivi po tome da izlazimo u susret svim potrebama i željama naših saradnika i klijenata.

2007. godine maloprodaja u Kruševcu zbog sve većeg asortimana prestaje da bude ComTrade Shop i postaje LINKOM SHOP – maloprodaja kompjutera i prateće opreme, sa ovlašćenim servisom. 2016 godine smo otvorili maloprodaju na više od 200 kvadrata, povećali asortiman i sada u Linkom Shopu možete kupiti kompjutere, laptopove, televizore, mobilne telefone, male kućne aparate, belu tehniku, klima uređaje, sve vrste kablova itd.

Danas je LINKOM GROUP DOO uspešna firma, a najbolje rezultate postižemo u distribuciji i prodaji kompjuterskih kablova, adaptera i konvertera. Osim toga što smo lider u distribuciji kablova, ponosni smo što skoro svaki dom u Kruševcu i svaka firma ima bar jedan artikal iz našeg bogatog asortimana iz sveta tehnike. Otvoreni za svaku saradnju, već 20 godina sa Vama – Vaš Linkom.

naš tim